Creveți cu fenicul și ceapă roșie

Creveți cu fenicul și ceapă roșie
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Creveții cu fenicul și ceapa roșie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 198 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, și Cod cu fenicul și ceapă.

Instrucțiuni

1
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; îndepărtați și aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați becul în jumătate vertical, aruncând miezul.
3
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/4 inci.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați fenicul și ceapa și gătiți, amestecând constant, 7-10 minute sau până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu; adăugați creveți și următoarele 5 ingrediente (creveți prin piper), amestecând constant până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista