Creveți cu canapele de hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu canapele de hrean. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 187 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher, arpagic, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Creveți cu canapele de hrean, Canapele De Somon Cu Cremă De Hrean, și Friptură De Vită Și Canapele De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Folosind un tăietor rotund de 1 1/2 inch, tăiați 4 runde din fiecare felie de pâine.
Așezați rondele pe o tigaie și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc, 12 până la 14 minute.
Aduceți la fierbere o oală de 5 litri cu apă foarte sărată. Pregătiți un castron mediu cu gheață și apă.
Adăugați creveții în apa clocotită și fierbeți până la fiert, 3 până la 4 minute. Cu o lingură sau o strecurătoare, transferați creveții în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge, se usucă, se taie longitudinal și se păstrează la rece.
Pulsează creme fraiche cu hreanul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Așezați 1 linguriță de amestec creme fraiche pe 1 rundă prăjită. Se acoperă cu 1 creveți și se ornează cu arpagic tocat.
BYOC: ai nevoie de un pic de condiment în plus în viața ta? Încercați să adăugați sosul fierbinte preferat la amestecul de hrean. Acesta este un element de mare petrecere cocktail. Puteți face toate piesele înainte de timp și puteți pune împreună chiar înainte ca oaspeții dvs. să sosească.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.