Creveți Cocktail Tacos
Creveți cocktail Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 261 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 1 și costă $2.2 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați salsa de fasole și porumb, cilantro, coji de taco de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Shrimp Cocktail Bar: Sos Clasic De Cocktail, Crema De Avocado, Remoulade, Cocktail de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi Inta y Aguacate), și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de Cocktail Sriracha.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați creveții și salsa de fasole neagră într-un bol, acoperiți și refrigerați aproximativ 15 minute.
Distribuiți uniform amestecul de salată și creveți-salsa între cochilii de taco.
Se ornează cu cilantro și se acoperă cu smântână, dacă se folosește. Acum chomp!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa