Creveți Charmoulan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Creveți colosali la grătar cu Charmoula, Charmoula, și Halibut cu Charmoula pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti crevetii intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand sunt fierti, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se răcește.
3
Gătiți șalotele în 2 linguri de ulei într-o tigaie medie grea la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când este foarte fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Între timp, spălați prazul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
5
Adăugați prazul, usturoiul și chile (dacă se utilizează) la șalotă și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ardei Iute
Praz
6
Adăugați paprikas și turmeric și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
7
Se ia de pe foc și se amestecă coaja și sucul de lămâie, mierea, pătrunjelul, 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Pătrunjel
Miere
Suc
Sare
Ulei De Gătit
8
Aruncați creveții cu sos într-un vas de sticlă sau ceramică și marinați, acoperiți și răciți, cel puțin 8 ore. Se condimentează cu sare și se servește în sos.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.