Creveți Bisque Poutine

Creveți Bisque Poutine
Creveți Bisque Poutine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 779 calorii, 35g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 3,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher și piper crăpat, sherry, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Creveți Bisque, Creveți Bisque, și Creveți Bisque sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de creveți: topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare și sotati creveții până la roz, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți din oală cu o lingură cu fante pentru a lăsa toată aroma de creveți și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați restul de 10 linguri de unt și șalotele în aceeași oală și gătiți până se înmoaie, fără a se rumeni, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se amestecă pasta de roșii, gătind 1 minut. Amestecați făina și continuați să gătiți până când făina s-a fiert, dar nu se rumeneste, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Deglazați oala cu sherry, răzuind orice făină de pe fundul tigaiei. Bateți încet stocul fierbinte de creveți în etape pentru a evita cocoloașele. Apoi adăugați smântâna grea și cimbru și continuați să fierbeți până când sunt groase și cremoase, 15 până la 20 de minute. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald pe plită până când este gata de utilizare, adăugând creveții înapoi chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați ulei într-un cuptor olandez și încălziți la 340 de grade F (temperatura va scădea când adăugați primul lot și este în regulă). Lucrând în loturi, prăjiți cartofii 2 minute și transferați într-o grătar pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2
Lăsați-le să se răcească ușor în timp ce creșteți temperatura uleiului la 375 de grade F. întoarceți cartofii prăjiți în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc și crocante, 1 până la 2 minute. (Prăjitul dublu este secretul cartofilor prăjiți crocanți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Subţire-Subţire-
3
Se transferă pe o altă foaie de copt cu o grătar și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Plăciți cartofii prăjiți într-un castron puțin adânc și acoperiți cu cașul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De BrânzăBrânză De Brânză
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă sosul de creveți deasupra, se ornează cu cimbru și pene de lămâie și se bucură!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Frumos și luminos, acest Sauvignon Blanc oferă arome răcoritoare de pepene galben și măr verde susținut de o mineralitate rece. Notele tropicale Delicate duc la un finisaj clar de fructe de piatră și citrice.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista