Creveți BBQ în stil New Orleans

Creveți BBQ în stil New Orleans
Reteta New Orleans stil BBQ creveți ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 50 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1577 calorii, 118g de proteine, și 113g de grăsime pe porție. Pentru $13.13 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Un amestec de căței de usturoi, creveți cap la cap, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3310 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Creveți În Stil New Orleans, Creveți În Stil New Orleans, și Creveți BBQ în stil New Orleans.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista