Creveți, ardei și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați creveți, ardei și brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 547 calorii, 55g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,21 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână creveți, bulion de pui cu mai puțin sodiu, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați, creveți și ardei peste crupe de brânză, Ardei la grătar și cârnați cu crupe de brânză, și Cârnați și ardei cu parmezan.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu 3 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați ardei grași; gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile; gatiti 5 minute.
Adăugați creveți; gatiti 3 minute. Se amestecă ceapa verde; păstrați cald.
Combinați laptele și bulionul într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se amestecă în grâu. Aduceți la fierbere; reduceți focul și gătiți timp de 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă brânza.
Serviți amestecul de creveți peste grâu.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.