Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați creveți, ardei și brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 547 calorii, 55g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,21 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână creveți, bulion de pui cu mai puțin sodiu, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați, creveți și ardei peste crupe de brânză, Ardei la grătar și cârnați cu crupe de brânză, și Cârnați și ardei cu parmezan.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu 3 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Combinați laptele și bulionul într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se amestecă în grâu. Aduceți la fierbere; reduceți focul și gătiți timp de 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă brânza.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.