Creveti R Olfactiv

Creveti R Olfactiv
Crevete R Xvmoulade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 139 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ceapă verde, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Remoulade De Creveți, Remoulade De Creveți, și Creveti cu R.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente; adăugați creveți, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu indicii de verde. Vintage-ul din 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Cerul gurii dezvăluie pere fiert în apă și portocaliu sânge, și se termină cu un dram de citrice, textura buna si gura bogat simt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista