Crescentele de brânză de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 27 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită migdale, sare, făină și caise. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Semilune De Caise, Semilune De Caise, și Semilune De Nuc De Caise.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina și sarea; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați brânză de vaci; se amestecă bine. Forma în 1-in. bile. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
3
Pentru umplutură, combinați caisele și apa într-o cratiță. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă într-un blender; acoperiți și procesați la viteză mare până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-un castron; se amestecă zahărul. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru topping, combinați migdalele și zahărul; pune deoparte. Pe o suprafață făinoasă, rotiți bilele în 2-1 / 2-in. cercuri. Lingurați aproximativ 1 linguriță de umplutură pe fiecare. Îndoiți aluatul peste umplutură și ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Aluat
Zahăr
Rola
7
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Ungeți blaturile cu albus de ou; se presara cu amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Migdale
9
Se coace la 375 CP timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!