Crescenți De Brânză De Caise

Crescenți De Brânză De Caise
Crescentele de brânză de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 27 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită migdale, sare, făină și caise. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Semilune De Caise, Semilune De Caise, și Semilune De Nuc De Caise.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina și sarea; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați brânză de vaci; se amestecă bine. Forma în 1-in. bile. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
3
Pentru umplutură, combinați caisele și apa într-o cratiță. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă într-un blender; acoperiți și procesați la viteză mare până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-un castron; se amestecă zahărul. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pentru topping, combinați migdalele și zahărul; pune deoparte. Pe o suprafață făinoasă, rotiți bilele în 2-1 / 2-in. cercuri. Lingurați aproximativ 1 linguriță de umplutură pe fiecare. Îndoiți aluatul peste umplutură și ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
AluatAluat
ZahărZahăr
RolaRola
7
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Ungeți blaturile cu albus de ou; se presara cu amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
9
Se coace la 375 CP timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții27
Scor De Sănătate0
Revista