Crepe Quiche Lorraine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 226 calorii. Dacă aveți la îndemână slănină, ierburi, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crep Quiche Lorena (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo,Lacune) , Quiche Lorena, și Quiche A La Lorena pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți crepele: într-un blender, combinați toate ingredientele din crep (cu excepția untului pentru acoperirea tigaiei) și 1/4 cană de apă. Puls 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Crepe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați aluatul de crep în frigider timp de 1 oră; acest lucru permite bulelor să dispară, astfel încât crepele să fie mai puțin susceptibile să se rupă în timpul gătitului. Aluatul se va păstra până la 48 de ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
3
Încălziți o tigaie mică (aproximativ 6 inci) antiaderentă la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați unt pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Se toarnă o cantitate mică de 1/4 cană în centrul tigaiei și se învârte pentru a se răspândi uniform. Gatiti 30 de secunde si flip. Gatiti inca 10 secunde si scoateti-o pe o placa de taiere. Repetați până când tot aluatul a dispărut, așezând crepele plate, astfel încât să se poată răci. După ce s-au răcit, le puteți stivui și refrigera în pungi de plastic sigilate timp de câteva zile sau congelați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Roșii Feliate, Opțional
6
Faceți quiches: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-o tigaie mică, topiți untul și transpirați ceapa până la translucid. Într-un castron mic, amestecați ceapa și slănina sfărâmată împreună. Într-un castron separat, bateți ouăle cu laptele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bucăți Reale De Slănină
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Într-o formă antiaderentă de brioșă cu 6 căni, așezați câte o crep în fiecare cană. Asigurați-vă că marginile crepelor sunt ușor plisate și se suprapun ușor pe marginile ceștilor. Puneți amestecul de slănină și ceapă în fiecare cană. Distribuiți brânza uniform între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crepe
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
8
Se toarnă amestecul de ouă în cupe, astfel încât toate quichele să aibă aceeași dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Transferați la cuptor; coaceți 25 până la 30 de minute sau până când amestecul de ouă este complet setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.