Cremă Slaw

Cremă Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Slaw cremos. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 122 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză, maioneză, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă Slaw, Cremă Hot Dog Slaw, și Cremă Cole Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de salată, aruncați varza, morcovii și ardeiul verde. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste amestecul de varză și se aruncă pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista