Cremă Pufuri I
S-ar putea să fiu doar hor d ' oeuvre pe care o cauți. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 121 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți gălbenușuri de ou, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, Produse De Patiserie Choux Umplute Cu Cremă Cannoli (Pufuri De Cremă), și Pufuri de cremă cu înghețată Vanillan și sos de ciocolată.
Instrucțiuni
Pentru cremă: într-o cratiță mică, combinați 1/2 cană de zahăr, 5 linguri de făină și un vârf de sare. Se amestecă laptele, puțin câte puțin, până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 60 de secunde, apoi se toarnă o cantitate mică de lichid fierbinte în cele 2 gălbenușuri de ou și se amestecă. Apoi reveniți acum gălbenușurile de ou încălzite în cratiță și amestecați, la foc, până când amestecul începe să buleze din nou.
Se ia de pe foc, se adaugă vanilie. Se acoperă și se răcește în frigider.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Pentru patiserie: într-o cratiță medie, combinați scurtarea și apa și aduceți la fierbere. Cerneti impreuna 1 cana de faina si un praf de sare si turnati dintr-o data in amestecul de fierbere. Se amestecă puternic până când amestecul formează o bilă.
Se ia de pe foc și se adaugă ouă, pe rând, amestecând puternic după fiecare adăugare. Picătură de linguri pe foaie de copt, sau țeavă în forma dorită.
Coaceți 10 minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți focul la 400 de grade F (200 de grade C) și coaceți încă 25 de minute sau până la auriu. Se răcește complet, se împarte, se umple cu cremă și se înlocuiesc blaturile.