Cremă De Șuncă Și Ouă Enchiladas
Rețeta cremă de șuncă și ouă Enchiladas ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 12 ore și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 12. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, Patru Brânză, pepitas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmezan Cremos Carbonara Pui (Fără Ou), Enchiladas De Pui Cremos, și Enchiladas De Pește Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Top tortilla uniform cu șuncă și ouă, folosind 1 felie de șuncă și aproximativ 1/4 cană de ouă pentru fiecare; rulează.
Loc, cusătură-părți în jos, în vas de copt 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit. Acoperiți bine cu folie; la frigider peste noapte.
Rezervați 1 Lingură. pepitas; amestec rămas cu crema de gătit și apă în blender 2 min. sau până la neted. Capac; frigider peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se toarnă salsa peste enchiladas; se acoperă cu folie.
Coaceți 25 min; top cu brânză.
Coaceți, neacoperit, 5 min. sau până când brânza este topită. Între timp, cuptor cu microunde gătit amestec creme pe mare 30 sec. sau până când se încălzește prin.
Se toarnă peste enchiladas coapte; se presară cu pepitas rezervate.