Cremă de supă de sparanghel și ciuperci

Cremă de supă de sparanghel și ciuperci
Crema de supă de sparanghel și ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți sparanghel, cartof, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel cu sos de cremă de ciuperci, cremă de supă de ciuperci / cremă vegetariană de supă de ciuperci, și Supă De Sparanghel , Ciuperci Și Orez Brun.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Zdrobiți slănina când este rece; deoparte. Rezervați 1 lingură de picături de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Topiți untul cu picături într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Gatiti si amestecati telina si ceapa in cratita pana cand ceapa este translucida, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Bateți făina în amestec și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Bateți în bulion de pui și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați cartofi și tulpini de sparanghel tocate, rezervând sfaturile de sparanghel pentru mai târziu. Condimentează cu sare și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(tub Mare)(tub Mare)
8
Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
9
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Gătiti și amestecați ciupercile și vârfurile de sparanghel în aceeași tigaie folosită pentru slănină până când ciupercile renunță la lichidul lor, 5 până la 8 minute. Condimentează cu sare și piper negru măcinat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Amestecați ciupercile, vârfurile de sparanghel și crema jumătate și jumătate în ciorba de piure. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
12
Garnisiți supa cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista