Cremă de supă de anghinare II

Cremă de supă de anghinare II
Crema de supa de anghinare II este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, Crema de supă de anghinare a lui Masson – faceți această supă specială acasă, și Cremă de supă de anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-un abur sau într-o strecurătoare peste apă clocotită, anghinare cu abur 45 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
În timp ce anghinarea este aburită, încălziți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se sotează prazul în unt până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc.
5
Răzuiți carnea din fiecare frunză de anghinare și puneți-o în tigaie cu prazul. Răzuiește sufocul înțepător departe de inima anghinarelor, toacă inimile și adaugă la amestecul de praz. Reveniți la foc mediu și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă bulion și se încălzește. Se amestecă încet laptele, dar nu se fierbe. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista