Cremă De Nucă De Cocos La Cuptor
Cremă de nucă de cocos coaptă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 266 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nucă de cocos, ou, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Cremă De Nucă De Cocos, Cremă Dublă De Cană De Nucă De Cocos, și Cremă de nucă de cocos cu căpșuni și lime.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și oul într-un castron și amestecați cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Încălziți laptele la foc mediu-mic într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un tel de sârmă; se amestecă extractul.
Împărțiți amestecul uniform între 2 (6 uncii) cupe de cremă.
Puneți căni într-o tigaie și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până aproape gata (centrul nu va fi ferm, dar crema se va configura pe măsură ce se răcește).
Scoateți cupele din tigaie și lăsați să se răcească. Acoperiți și răciți. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut; se presară cu 1 lingură de nucă de cocos prăjită.