Cremă de migdale dulci de hrișcă cu pere de tigaie
Crema de migdale dulci de hrișcă cu pere de tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 303 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Șampanie de migdale pere braconate cu frișcă de migdale, Pere pocate cu cremă de migdale, și Pere prăjite cu miere cu cremă de iaurt dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele doar la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă crema de hrișcă; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Scoateți hrișca de pe foc; se amestecă 2 linguri de zahăr, unt și următoarele 3 ingrediente.
În timp ce hrișca gătește, încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pere, restul de 2 lingurițe de zahăr, cireșe, 2 linguri de apă și scorțișoară în tigaie. Aduceți la foc mic; acoperiți și gătiți 4 minute.
Spoon cereale uniform în 4 boluri. Se acoperă uniform cu amestec de pere și migdale.