Cremă de dovleac cu Crumble de prăjituri
O porție conține 280 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ienibahar măcinat, coajă de portocală, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Rubarbă și căpșuni se sfărâmă cu cremă, Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă, și Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă.
Instrucțiuni
Pentru cremă: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahăr, scorțișoară, nucșoară, ghimbir, cuișoare, ienibahar, sare și coajă de citrice. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați dovleacul și ouăle.
Bateți amestecul de condimente.
Se toarnă amestecul de dovleac în vasul de copt și se coace timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 F și coaceți până când amestecul este doar setat (va fi ușor jiggly în centru, dar va fi ferm pe măsură ce se răcește), aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească complet. Nu opriți cuptorul.
Pentru crumble cookie: în timp ce crema se răcește, amestecați firimiturile de cookie, zahărul brun închis, sarea și făina.
Se adaugă untul topit și se amestecă până se acoperă bine. Apăsați în partea de jos a vasului de plăcintă și coaceți până când cookie-urile sunt prăjite și parfumate și amestecul se menține împreună, 10-15 minute.
Lăsați să se răcească complet.
Pentru a servi: rupe cookie-ul se năruie în cioburi mari. Completați fiecare porție de cremă cu crumble și frișcă, dacă doriți. Păstrați restul de cremă la frigider. Păstrați crumble separat la temperatura camerei într-un recipient etanș.