Cremă de ceapă și ciuperci Cipollini
Ceapa și ciupercile Cipollini cremate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 266 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de galbenele, ceapă cipollini, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ceapă Cipollini prăjită cu ierburi cu ciuperci Porcini, Monkfish fiert cu ciuperci sălbatice și ceapă Cipollini, și Fasole verde saut cu ciuperci și ceapă Cipollini caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți ceapa la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Într-o tigaie mare, topiți untul în 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați galbenele la 1 tigaie și shiitakes la cealaltă, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până când ciupercile își eliberează lichidul, aproximativ 4 minute. Continuați să gătiți până când galbenele sunt fragede și shiitakes-urile se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați într-un castron.
În 1 dintre skillets, gătiți ciupercile de stridii în restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați bulionul și smântâna și dați la fiert. Se amestecă ceapa, galbenele și shiitakes și se fierbe la foc moderat, amestecând ușor, până se încălzește, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.