Cremă De Cardamom Crepes

Cremă De Cardamom Crepes
Reteta crema de Cardamom Crepes ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Pentru 67 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 378 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, frișcă, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Crepe de Cardamom de lămâie cu cremă de rubarbă de căpșuni, Înghețată De Cardamom, și Înghețată Cu Cardamom De Șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea. Se amestecă ingredientele creponate rămase. Bateți cu biciul de sârmă sau cu bătătorul de mână până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Unt ușor tigaie de 6 inci; se încălzește la foc mediu până la bule. Pentru fiecare crep, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat în tigaie; rotiți imediat tigaia până când aluatul acoperă fundul. Gatiti pana se rumeneste. Rulați spatula largă în jurul marginii pentru a slăbi; întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc. Stivați clătite, așezând hârtie cerată între fiecare; păstrați acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Într-un castron mic răcit, bateți frișca, zahărul brun și cardamomul cu mixer electric la viteză mare aproximativ 2 minute sau doar până se formează vârfuri moi. Îndoiți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
UmărUmăr
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de cremă pe fiecare crep; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați 2 clătite, cu cusătura în jos, pe fiecare farfurie. Se acoperă cu o păpușă de amestec de smântână și lingonberries.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CrepeCrepe
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista