Cremă De Caramel

Cremă De Caramel
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 251 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte condensat, gălbenușuri de ou, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Plăcintă Cu Cremă De Caramel, și Cremă De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti zaharul intr-o tigaie rotunda de 8 inci (cu laturile de 2 inci) la foc mediu, scuturand tigaia ocazional, 5 minute sau pana cand zaharul se topeste si devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute. (Zahărul se va întări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Procesați gălbenușurile de ou și următoarele 5 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul peste zahărul caramelizat în tigaie. Acoperiți amestecul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Formă De TortFormă De Tort
6
Adăugați apă fierbinte (15
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
pentru a pan la o adâncime de 2/3 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul cremei iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți tava de tort din Baia de apă; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Formă De TortFormă De Tort
10
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; inversați pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Sfat: 8-oz. blocurile de brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime au urme pe ambalaj notând 1 oz. măsurători. Prin utilizarea acestor mărci, este ușor de măsurat 3 oz. de brânză cremă de care aveți nevoie pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
12
Cremă de banane-Caramel: pregătiți rețeta de cremă conform instrucțiunilor, adăugând 1 banană coaptă de dimensiuni medii la amestecul de gălbenuș de ou în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Per (1 felie) servire: calorii 231 (13% din grăsime); grăsime 3G (sat 7G, mono 6G, poli 2G); proteine 8g; Carb 8g; fibre 4G; Chol 75mg; fier 3mg; sodiu 127mg; Calc 214mg
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista