Cremă De Brânză Înghețată

Cremă De Brânză Înghețată
Crema de brânză glazura ar putea fi doar glazura pe care o căutați. O porție conține 412 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cremă de brânză, zahăr pudră, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Cupcakes cu smântână albă de migdale cu glazură de brânză cremă, și Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente în vasul unui mixer cu suport electric greu și bateți la viteză medie folosind accesoriul cu palete până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până când se amestecă după fiecare adăugare. Bateți la viteză medie-mare 3 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista