Creierul În Sos De Sherry
Creierul din sosul Sherry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sherry, jumătate și jumătate, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de soia Sherry, Viermi pentru creier, și Creierul Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine creierul în apă rece; îndepărtați cu atenție membrana.
Combinați făina, muștarul, sarea și piperul; creierul de dragare în amestecul de făină, acoperind bine. Pune deoparte.
Sotati ceapa si ardeiul verde in ulei incins intr-un cuptor mare olandez pana se inmoaie.
Adăugați creiere și gătiți până se rumenesc, întorcându-se ușor pentru a rumeni toate părțile.
Adăugați treptat 1/2 cană jumătate și jumătate. Acoperiți și gătiți la foc mic 40 de minute.
Combinați restul de jumătate și jumătate, parmezan și sherry.
Se toarnă peste amestecul de creier; gătiți încă 5 minute la foc mic.
Serviți imediat peste punctele de pâine prăjită, dacă doriți.