Cran-Coaja De Migdale
Cran - coaja de migdale este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 14 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți migdale, ciocolată, fructe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cran-Coaja De Migdale, Cran-salată de migdale portocalii, și Coaja De Paște: Două Moduri (Coajă De Ou Creme Și Coajă De Fasole Jeleu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor timp de 10 minute. Tăiați gros nuci și dați deoparte.
Aliniați aceeași foaie de copt cu pergament sau hârtie cerată.
Puneți jumătate de ciocolată într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu, amestecând constant până se topește.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata rămasă și se amestecă ocazional până se omogenizează.
Se amestecă nuci și fructe în ciocolată și apoi se toarnă amestecul pe hârtie pe foaie de copt, răspândirea 1/4 la 1/2 inch grosime.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei până se fixează, aproximativ 2 ore. (Puteți refrigera ciocolata pentru a accelera procesul, dar ciocolata se poate decolora.)
Rupeți coaja în bucăți mari, zimțate și înfășurați în celofan sau împachetați în cutii.