Crab Dungeness Cu Piper Negru
Crabul Dungeness cu piper negru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 268 calorii, 26g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia obișnuit, ulei de salată, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fierbinte Dungeness Crab Dip, Salată De Crab Dungeness, și Prăjituri De Crab Dungeness.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați coriandru, usturoi, ceapă, ghimbir, soia și miere.
Adăugați bucăți de crab. Acoperiți și răciți 15 minute până la 1 oră, întorcând crabul des.
Măcinați grosier ardeiul într-o râșniță de cafea sau zdrobiți cu un sucitor.
Se toarnă ulei într - un wok de 14 inci sau o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare.
Se toarnă crab, marinată și 1 1/2 linguri de piper în wok. Se amestecă des până când crabul este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Presărați ardeiul rămas peste crab și amestecați bine. Crabul și sucurile în boluri.
Notă: Sharon Tobin începe cu crabi vii pe care îi prinde. Dacă începeți cu crabi vii, cereți vânzătorului dvs. de pește să omoare 3 (5 1/4 până la 6 lb. total), și curățați-le și spargeți-le. Marinați bucățile (pasul 1), apoi ridicați-le și adăugați-le în uleiul fierbinte (Pasul 3), acoperiți și amestecați des timp de 5 minute.
Adăugați marinada și 1 1/2 linguri de piper în tigaie și amestecați des până când cojile de crab sunt roșii aprinse, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.