Coș De Ciocolată

Coș De Ciocolată
Coșul de ciocolată durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 5283 calorii, 129g de proteine, și 176g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $18.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați castron, treisprezece covrig de 3 inci, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Cajun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort De Coș Cu Ciocolată Și Căpșuni, Tort Cu Coș De Fructe Cu Ciocolată, și Coș De Paște Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați stratul de bomboane și siropul de porumb doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2
Răspândiți pe o foaie de hârtie cerată la 3/8-in. grosime (aproximativ un 8-in. pătrat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei timp de 2-3 ore sau până se usucă la atingere. Înfășurați bine cu folie de plastic; lăsați să stea peste noapte. Utilizați imediat sau depozitați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Construirea bazei
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Înmuiați covrigii complet în acoperire cu bomboane de ciocolată topită sau chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
6
Se pune pe o grătar și se răcește timp de 10 minute. Rezervați ciocolata rămasă. (Covrigii pot fi pregătiți cu o zi înainte.) Asigurați-vă că capacul din plastic este curat și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Așezați două prosoape de hârtie umezite în fundul vasului și poziționați capacul pe prosoape(pentru a-l ține pe loc).
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați capetele covrigilor acoperiți cu ciocolată în jurul marginii exterioare a capacului, sprijinind celelalte capete de partea laterală a bolului pentru a forma suporturile pentru părțile laterale ale coșului (foto 1). Lingură sau se toarnă ciocolată topită în capac (foto
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
până când este 1/8 in. din partea de sus; rezervați ciocolata rămasă. Fii sigur că ciocolata înconjoară toate bețișoarele de covrig. Se răcește până când ciocolata este fermă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10
Scoateți din vas. Slăbiți cu atenție marginile plasticului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
acoperiți și îndepărtați. Setați baza pe hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
12
Faceți trei frânghii de aproximativ 20 in. lung; împletiți și lăsați deoparte. Remelt
13
ciocolata rămasă și puneți o picătură pe partea superioară a covrigilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
14
Așezați frânghii împletite deasupra (foto 3), amestecând capetele pentru a crea o margine finisată. Dacă covrigii se sparg, "reglați" cu ciocolată topită; se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
15
Începe să țese
16
Frământați o minge de 1 inch de lut de ciocolată până când este flexibilă, dar nu moale și rulați în 1/4-in.- frânghii groase. Începând din interiorul unui covrig, legați ușor frânghia în jurul covrigilor (foto 2).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Repetați, adăugând următoarea frânghie suprapunându-vă ușor și apăsând
18
se termină împreună. Continuați să țeseți între covrigi până la vârful
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
19
covrigii sunt atinși, terminând ultima frânghie din interiorul unui covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
20
Finalizarea coșului
21
Faceți trei frânghii de aproximativ 20 in. lung; împletiți și lăsați deoparte. Refaceți ciocolata rămasă și puneți o picătură pe partea superioară a covrigilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
22
Așezați frânghii împletite deasupra (foto 3), amestecând capetele pentru a crea o margine finisată. Dacă covrigii se sparg, "reglați" cu ciocolată topită; se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Cajun funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, rosul de vin și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate14
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista