Coș De Ciocolată
Coșul de ciocolată durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 5283 calorii, 129g de proteine, și 176g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $18.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați castron, treisprezece covrig de 3 inci, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Cajun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort De Coș Cu Ciocolată Și Căpșuni, Tort Cu Coș De Fructe Cu Ciocolată, și Coș De Paște Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați stratul de bomboane și siropul de porumb doar până la amestecare.
Răspândiți pe o foaie de hârtie cerată la 3/8-in. grosime (aproximativ un 8-in. pătrat).
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei timp de 2-3 ore sau până se usucă la atingere. Înfășurați bine cu folie de plastic; lăsați să stea peste noapte. Utilizați imediat sau depozitați până la 2 săptămâni.
Înmuiați covrigii complet în acoperire cu bomboane de ciocolată topită sau chipsuri de ciocolată.
Se pune pe o grătar și se răcește timp de 10 minute. Rezervați ciocolata rămasă. (Covrigii pot fi pregătiți cu o zi înainte.) Asigurați-vă că capacul din plastic este curat și uscat.
Așezați două prosoape de hârtie umezite în fundul vasului și poziționați capacul pe prosoape(pentru a-l ține pe loc).
Așezați capetele covrigilor acoperiți cu ciocolată în jurul marginii exterioare a capacului, sprijinind celelalte capete de partea laterală a bolului pentru a forma suporturile pentru părțile laterale ale coșului (foto 1). Lingură sau se toarnă ciocolată topită în capac (foto
până când este 1/8 in. din partea de sus; rezervați ciocolata rămasă. Fii sigur că ciocolata înconjoară toate bețișoarele de covrig. Se răcește până când ciocolata este fermă, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din vas. Slăbiți cu atenție marginile plasticului
acoperiți și îndepărtați. Setați baza pe hârtie cerată.
Faceți trei frânghii de aproximativ 20 in. lung; împletiți și lăsați deoparte. Remelt
ciocolata rămasă și puneți o picătură pe partea superioară a covrigilor.
Așezați frânghii împletite deasupra (foto 3), amestecând capetele pentru a crea o margine finisată. Dacă covrigii se sparg, "reglați" cu ciocolată topită; se răcește până se fixează.
Frământați o minge de 1 inch de lut de ciocolată până când este flexibilă, dar nu moale și rulați în 1/4-in.- frânghii groase. Începând din interiorul unui covrig, legați ușor frânghia în jurul covrigilor (foto 2).
Repetați, adăugând următoarea frânghie suprapunându-vă ușor și apăsând
se termină împreună. Continuați să țeseți între covrigi până la vârful
covrigii sunt atinși, terminând ultima frânghie din interiorul unui covrig.
Faceți trei frânghii de aproximativ 20 in. lung; împletiți și lăsați deoparte. Refaceți ciocolata rămasă și puneți o picătură pe partea superioară a covrigilor.
Așezați frânghii împletite deasupra (foto 3), amestecând capetele pentru a crea o margine finisată. Dacă covrigii se sparg, "reglați" cu ciocolată topită; se răcește până se fixează.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino
Cajun funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, rosul de vin și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Vina Leyda Sauvignon Blanc]()
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.