Cozonac De Paște Cu Mere

Cozonac De Paște Cu Mere
Cozonacul de Paște cu mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână sare, amidon de cartofi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cozonac De Cacao De Paște, Tort De Burete De Ciocolată De Paște, și Cozonac de Paște cacao-portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.pregătiți o tigaie cu arc de 9 inci; nu-l ungeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Cerneti masa de tort cu amidon de cartofi intr-un bol. Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare cu un mixer electric. Bateți zahărul în cană. Bateți la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când amestecul este palid și foarte gros. Se amestecă sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Într-un alt castron mare curat, bateți albușurile și sarea cu un mixer până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas în ceașcă. Bateți cu viteză mare până când albii sunt rigizi și strălucitori, dar nu uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Îndoiți amestecul de făină de tort în gălbenușuri. Îndoiți ușor albii în 3 loturi, doar până când aluatul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Ușor lingura aproximativ o treime din aluat în tigaie pregătit. Acoperiți ușor cu jumătate de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați-le cu 2 lingurițe de amestec de scorțișoară. Se acoperă cu jumătate din aluatul rămas, apoi cu merele rămase și se presară cu amestecul de scorțișoară rămas. Puneți aluatul rămas peste mere și întindeți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când blatul este ferm și un tester de tort introdus în centrul prăjiturilor iese curat. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute. Rulați cu atenție o spatulă metalică în jurul tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
8
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet. (Tortul poate fi păstrat, acoperit, 2 zile la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista