Gambele de miel fierte cu vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu, Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu, și Cozi de miel fierte cu vin cu Herbes de Provence.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline. Condimentați cojile de miel cu sare și piper și rumeniți-le pe 3 părți la foc moderat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Shanks De Miel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina și ceapa în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați vinul roșu și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
5
Adăugați apa și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați frunzele de dafin și boabele de piper. Acoperiți bine caserola și transferați-o în cuptor. Fierbeți gambele de miel, întorcându-le o dată, timp de aproximativ 1 1/2 ore, sau până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați cozile de miel într-un vas de servire rezistent la cuptor. Folosind o sită fină, strecurați lichidul de fiert într-o cratiță medie, apăsând pe solide. Se fierbe lichidul de fiert la foc mare până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. Condimentați sosul cu sare și piper și turnați aproximativ 1/2 cană peste cozile de miel; păstrați sosul rămas cald. Acoperiți cojile de miel cu folie și reîncălziți la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Shanks De Miel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți cojile de miel cu sosul rămas, legumele rădăcinoase glazurate cu arțar și varza roșie înăbușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Shanks De Miel
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire