Cozi de miel fierte cu coriandru, fenicul și anason stelat
Cozi de miel fierte cu coriandru, fenicul și anason stelat este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 827 calorii, 60g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $9.47 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cozi De Miel Fierte Cu Coriandru, Fenicul Și Anason Stelat, Cozi De Miel Fierte Cu Smochine, Anason Stelat Și Portocaliu Sânge, și Cozi de miel fierte cu fenicul.
Instrucțiuni
1
Amestecați coriandrul, feniculul și boabele de piper într-o tigaie mică și grea. Prăjiți la foc mediu-mare până când este aromat și ușor mai întunecat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați în râșnița de condimente; procesați până la măcinat fin. Frecați fiecare coadă cu 1 linguriță rotunjită de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați gambe în oală. Gatiti pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se adauga ceapa si urmatoarele 4 ingrediente; saut la foc mediu pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați amestecul de condimente rămas și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
10
Adăugați Port și fierbeți până când lichidul se reduce la 2/3 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
11
Adăugați ambele bulionuri; se fierbe până când lichidul se reduce la 3 1/2 căni, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
12
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. întoarceți gambele în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați cuișoare, anason stelat, frunze de dafin și ardei roșu zdrobit. Acoperiți vasul cu folie, apoi capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Chile Scotch Bonet, Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Puneți oala în cuptor și fierbeți mielul până se înmoaie, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Descoperiți și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Se pune la frigider până se răcește, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți în cuptorul 350 F pentru 20 de minute înainte de servire.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Așezați 1 coadă de miel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Puneți sosul și legumele peste miel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, Optional
17
* Păstăi de semințe maro, în formă de stea; Disponibil în secțiunea de condimente a unor supermarketuri, la piețele asiatice și la magazinele de alimente de specialitate.