Covrigi Umpluți Cu Brânză De Bere
Covrigi umplute cu brânză de bere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 343 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare grosieră, crustă clasică de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrigi moi de bere umplute cu spanac și anghinare, Covrigei De Bere, și Covrigi De Bere Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Se pulverizează o foaie mare de biscuiți cu spray de gătit sau se tapetează cu hârtie pergament de gătit.
Desfaceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată.
Rulați aluatul în dreptunghi de 12x14 inci. Folosind tăietorul de pizza, tăiați aluatul pe lungime în 4 benzi.
De-a lungul marginea lungă a fiecărei benzi de aluat, răspândit 2 linguri de brânză. Întindeți aluatul peste umplutură; periați marginile cu apă și ciupiți pentru a sigila. Ridicați capetele și întindeți ușor fiecare frânghie de aluat până la 24 de centimetri lungime.
Pentru a face forma covrigului, formați fiecare frânghie în formă de U. Twist se termină de două ori. Apăsați în jos aluatul în cazul în care aluatul se suprapune într-un" X. " Pick se termină și Ori peste, astfel încât acestea să se odihnească peste partea de jos a formei U. Puneți un capăt sub aluat în partea de jos a formei U; celălalt capăt se află peste aluat în partea de jos a formei U.
Într-un castron mic, bateți oul și 1 lingură de bere cu biciul până se omogenizează, dați deoparte.
Într-un castron mare cu microunde, berea rămasă cu microunde neacoperită la 1 minut și 30 de secunde sau până când este fierbinte. Adăugați încet bicarbonat de sodiu; se amestecă până se dizolvă. Înmuiați fiecare covrig,câte 1, în amestec de bere și sodă.
Îndepărtați cu turner mare de clătite sau lingură cu fante; așezați pe raft.
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.
Ungeți covrigii cu amestec de ouă și presărați sare grosieră. Transferați cu atenție pe foaia cookie.
Coaceți 11 până la 15 minute sau până când vârfurile de covrigi sunt maro auriu închis.