Covrig de sare afumată și coajă de ciocolată cu cip de cartofi
O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 2245 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, chipsuri de cartofi, covrigi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caramel Covrig Sărat Arahide Cartofi Chip Coaja, Biscuiți cu sare de mare afumată fără făină și ciocolată neagră, și Cookie-uri de migdale prăjite, ciocolată și cacao cu sare de mare afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Puneți ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură. Folosind cuptorul cu microunde sau așezând vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte, încălziți 2/3 din ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați ciocolata rămasă pentru a se topi. (Dacă nu se va topi, întoarceți vasul la căldură scurt). Se amestecă jumătate din chipsurile de cartofi și jumătate din covrigi.
Se întinde pe tigaie într-un dreptunghi de 10 x 12 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Apăsați chipsurile și covrigii rămași pe ciocolată și presărați ușor cu sare. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră. Se rupe în bucăți și se servește.