Cotlete De Vițel În Stil Umbrian
Cotletele de vițel în stil Umbrian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 730 calorii, 45g de proteine, și 59G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Vițel De Anghinare, Cotlet De Vițel Pizzaiolo, și Cotlete De Vițel De Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați busuiocul, uleiul, menta, maghiranul, oțetul, pasta de hamsie, rozmarinul, sarea, piperul, usturoiul, sucul de lămâie și ceapa în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă până se îngroașă.
Lăsați amestecul să stea 20 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați cotletele cu sare și piper. Gătiti la mediu rar, 10 până la 12 minute, întorcând cotletele la jumătatea timpului de gătit.
Lăsați cotletele să se odihnească 5 minute.
Puneți pansamentul deasupra cotletelor și serviți.