Cotlete De Vițel De Salvie
Sage cotlete de vițel este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, cotlet de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de vițel cu crustă de muștar-salvie, Cotlete de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de squash, și Burgeri Saltimbocca Cu Vițel Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie cu fund greu la foc mediu. Condimentați cotletele cu sare și piper și frecați-le fiecare cu aproximativ 1 lingură de salvie tocată. Frecați salvia în carne pe ambele părți ale fiecărei cotlete.
Adăugați ulei în tigaie. Topiți untul în ulei și adăugați cotlete în tigaie. Gatiti cotletele 5 minute pe fiecare parte si transferati-le pe platoul cald si lasati-le sa se odihneasca.
Adăugați vin în tigaie și răzuiți picăturile. Lingura se scurge peste cotlet și se servește.