Cotlete de tarhon cu ciuperci

Cotlete de tarhon cu ciuperci
Cotletele de tarhon cu ciuperci ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 25,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 495g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 2964 calorii. Un amestec de cotlet de porc, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto Freekeh cu ciuperci și tarhon, Spaghettini Cu Ciuperci, Sparanghel Și Tarhon, și Cotlet de porc portocaliu cu tarhon.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți cotletele în 1-1/2 lingurițe de unt timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Scoateți și păstrați cald.
4
În aceeași tigaie, sotati ciupercile în untul rămas timp de 3-5 minute sau până când sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă tarhonul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 7-10 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista