Cotlete de tarhon cu ciuperci
Cotletele de tarhon cu ciuperci ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 25,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 495g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 2964 calorii. Un amestec de cotlet de porc, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto Freekeh cu ciuperci și tarhon, Spaghettini Cu Ciuperci, Sparanghel Și Tarhon, și Cotlet de porc portocaliu cu tarhon.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc cu piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți cotletele în 1-1/2 lingurițe de unt timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Scoateți și păstrați cald.
În aceeași tigaie, sotati ciupercile în untul rămas timp de 3-5 minute sau până când sunt aproape fragede.
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă tarhonul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 7-10 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Se servește cu cotlet de porc.