Cotlete de tarhon cu ciuperci

Cotlete de tarhon cu ciuperci
Cotletele de tarhon cu ciuperci ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 25,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 495g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 2964 calorii. Un amestec de cotlet de porc, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto Freekeh cu ciuperci și tarhon, Spaghettini Cu Ciuperci, Sparanghel Și Tarhon, și Cotlet de porc portocaliu cu tarhon.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți cotletele în 1-1/2 lingurițe de unt timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți și păstrați cald.
4
În aceeași tigaie, sotati ciupercile în untul rămas timp de 3-5 minute sau până când sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă tarhonul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 7-10 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista