Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic

Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic
Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 610 calorii , 48 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 3,02 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, ceapă, piper și ciuperci. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 85% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu măr - un gust de toamnă în 30 de minute , Cotlete de miel marinate cu balsamic și Cotlete de porc cu curry și conopidă cu orez basmati .

Instrucțiuni

1
Se presară cotlete de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Rumeniți cotlete de porc pe ambele părți; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În aceeași tigaie, adăugați merele, ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați 4-5 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă orezul, bulionul, oțetul, cimbru și restul de sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gătiți, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Pune deasupra cotletelor de porc; gătiți, acoperit, 4-6 minute sau până când un termometru introdus în carnea de porc arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista