Cotlete de porc umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de porc umplute. Această rețetă face 4 porții cu 480 de calorii , 39 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 2,72 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, salvie frecata, ou și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a fost perfect. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc umplute la cuptor , Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac și Cotlete de porc la grătar cu ananas .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt.
Rupeți chiflele în bucăți și combinați-le cu ceapa, țelina, salvie, sare și piper într-un castron. Se amestecă ușor oul și 1/2 cană de bulion de pui și se amestecă ușor până se combină bine, dar nu este moale.
Tăiați fiecare cotlet de porc prin lateral pentru a face un buzunar. Umpleți buzunarul cotletului de porc cu amestec de umplutură și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Turnați 1 cană de bulion de pui între cotletele de porc în farfurie fără a o turna deasupra cotletelor.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand cotletele sunt fragede si nu mai sunt roz in centru, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).