Cotlete de porc umplute

Cotlete de porc umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de porc umplute. Această rețetă face 4 porții cu 480 de calorii , 39 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 2,72 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, salvie frecata, ou și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a fost perfect. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc umplute la cuptor , Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac și Cotlete de porc la grătar cu ananas .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Rupeți chiflele în bucăți și combinați-le cu ceapa, țelina, salvie, sare și piper într-un castron. Se amestecă ușor oul și 1/2 cană de bulion de pui și se amestecă ușor până se combină bine, dar nu este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați fiecare cotlet de porc prin lateral pentru a face un buzunar. Umpleți buzunarul cotletului de porc cu amestec de umplutură și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Turnați 1 cană de bulion de pui între cotletele de porc în farfurie fără a o turna deasupra cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
5
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand cotletele sunt fragede si nu mai sunt roz in centru, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista