Cotlete de porc sărate cu mămăligă moale Parmigiano

Cotlete de porc sărate cu mămăligă moale Parmigiano
Cotletele de porc sărate cu mămăligă moale Parmigiano durează aproximativ 73 de ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 664 calorii. Pentru 4,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 198 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, sare, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Cotlete de porc sărate cu mămăligă moale Parmigiano, Mămăligă Parmigiano Moale, și Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc sărate, cârnați fenicul-Fontina și Bietă Elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Pentru a face saramura: într-un recipient mare, adăugați toate ingredientele și amestecați pentru a combina. Scufundați Cotletele de porc în saramură și dați-le la frigider timp de 3 zile. După 3 zile scoateți cotletele din saramură, aruncând saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
2
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Rulați marginea grasă a fiecărei cotlete de porc cu polenul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Cotlet De PorcCotlet De Porc
RolaRola
4
Așezați porcii tăiați ușor pe grătarul preîncălzit sau pe tigaia pentru grătar. După 3 până la 4 minute rotiți cotletele la 90 de grade pentru a crea semne minunate de grătar. Grătiți cotletele încă 3 până la 4 minute, apoi întoarceți și repetați procesul. Dacă cotletele par să ardă, mutați cotletele într-o parte mai rece a grătarului pentru a permite un timp de gătit mai lung fără a arde. Stați cotletele în sus, astfel încât marginea de grăsime să fie în contact cu grătarul pentru a crocanta marginea de grăsime, acest lucru va face, de asemenea, polenul de fenicul foarte aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți Cotletele de pe grătar și lăsați-le să se odihnească într-un loc cald înainte de servire. Coacerea cărnii ar trebui să fie de aproximativ mediu până la mediu bine și foarte suculentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se servește cu mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
7
Într-o cratiță de dimensiuni medii, aduceți laptele, apa și frunza de dafin la fiert. Condimentează generos cu sare,aproape până la punctul de a condimenta. De unde știi că ești acolo? GUSTĂ! Când a ajuns la fierbere, amestecați încet mămăliga În stropi mici. Odată ce toată Mămăliga a fost încorporată, reduceți focul la mediu și treceți imediat la agitare cu o lingură de lemn. Gatiti mamaliga timp de 30 pana la 40 de minute, adaugand apa daca mamaliga devine prea groasa pentru a o desface.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
StropeșteStropește
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MamaligaMamaliga
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
8
Când mămăliga este gătită bine, ar trebui să arate cremoasă și să nu se simtă pietroasă pe limbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
9
Scoateți-l de pe foc și amestecați Parmigiano și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Serviți-l imediat sau așezați o foaie de folie de plastic chiar pe suprafața mămăligii pentru a preveni formarea unei piele în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Adăugați puțină apă în Mămăligă și încălziți la foc mic până la mediu amestecând constant pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateExpert
Gata În73 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista