Cotlete de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici

Cotlete de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici. O porție conține 802 calorii, 78g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,4 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar, Cotlete de porc cu sos de grătar de piersici, și Cotlete de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Construiți un foc pe mai multe niveluri în grătar: lăsați 1/4 din fund liber de cărbuni, lăsați cărbunii în restul de 3/4 din grătar, astfel încât să fie de 3 ori mai mari pe 1 parte decât pe cealaltă. Când cărbunii sunt aprinși și temperatura a scăzut la mediu (țineți mâna la aproximativ 5 inci deasupra grilei de grătar, peste zona în care cărbunii sunt cei mai adânci, timp de 4 până la 5 secunde), grătarul este gata de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Combinați ingredientele pentru frecare de condimente într-un castron mic și amestecați bine. Frecați Cotletele de porc generos pe ambele părți cu amestecul și dați deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Faceți sosul: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 11 până la 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați piersicile, ghimbirul și roșiile și gătiți, amestecând frecvent timp de 2 minute. Se amestecă oțetul, sucul de portocale, zahărul, ienibaharul și sarea și piperul, după gust. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când amestecul este redus cu aproximativ 1/2 și îngroșat ușor, aproximativ 20 de minute. Gustați și reglați pentru condiment, apoi transferați sosul într-un blender sau robot de bucătărie și piure până la neted (aveți grijă cu lichide fierbinți). Rezervați 1/4 cană de sos pentru ungerea cotletelor, apoi turnați sosul rămas într-un bol mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Puneți cotletele pe grătar peste cărbuni și gătiți, întorcând o dată, până la coacerea dorită; 8 până la 10 minute pe fiecare parte pentru mediu. În ultimele 30 de secunde de gătit pe fiecare parte, bateți cotletele generos cu sosul. Verificați pentru doneness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți cotletele fierbinți cu sos suplimentar de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
7
Nota bucătarului: sosul de condimente și grătar conține zahăr, care ar putea arde în timp ce gătiți pe grătar. Dacă cotletele încep să ardă la exterior, mutați-le în partea mai rece a grătarului și acoperiți-le cu o tigaie metalică sau folie de unică folosință pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista