Cotlete De Porc Cu Ghimbir Și Mere

Cotlete De Porc Cu Ghimbir Și Mere
Cotletul de porc de ghimbir-mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 434 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.9 pe portie. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, umplutură de plăcintă cu mere, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza gingersnaps ai putea urma acest curs principal cu Unt Maro Moale Lot Stil Gingersnaps ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Ghimbir De Mere, Cotlet de porc Sous Vide cu gust de mere-ghimbir, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați un buzunar în fiecare cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare, se toacă maro în ulei pe ambele părți. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați umplutura de plăcintă și gingersnaps; umpleți o parte din amestec în buzunarul fiecărui cotlet. Puneți amestecul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
4
Asigurați carnea de porc cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Așezați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute. Aruncați scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și sucul de mere până la neted. Se amestecă amestecul de umplere a plăcintei rezervate. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se servește peste cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista