Cotlete de porc cu dovlecei și salvie
Cotletele de porc cu dovlecei și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $2.92 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți sare kosher, frunze de salvie, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de squash, Sage Cotlet De Porc, și Sage Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați 1/2 cană de apă, 2 linguri de sare, 1 lingură de zahăr brun și 4 frunze de salvie într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând, până când zahărul și sarea se dizolvă.
Se toarnă amestecul într-un castron mare și se adaugă 5 căni de apă rece. Scufundați Cotletele de porc în saramură și refrigerați 10 minute.
Se toacă 3 frunze de salvie; deoparte. Aruncați restul de 5 frunze de salvie cu dovlecelul, 2 linguri de ulei de măsline, nucșoara și 1/2 linguriță de sare.
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se scurge carnea de porc și se usucă.
Adăugați în tigaie și gătiți până când un termometru pentru carne introdus lateral în centru înregistrează 140 de grade F, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Împărțiți între 4 plăci.
Adăugați bulionul de pui și restul de 1 lingură de zahăr brun în tigaie; se fierbe, amestecând, până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Se scoate de pe foc și se adaugă sucul de lămâie, Salvia tocată rezervată și sarea după gust.
Stropiți carnea de porc cu sosul și serviți cu dovlecelul.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.