Cotlete de porc cu ciuperci sălbatice Marsala

Cotlete de porc cu ciuperci sălbatice Marsala
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc cu ciuperci sălbatice Marsala ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, cotlete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala, J. C. C. gerschnitzel (cotlet de porc sau de vițel în sos de ciuperci), și Cotlete de porc cu ciuperci cremoase și sos de șalotă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță sare; saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
4
Adăugați Marsala; gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați stoc; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
6
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă smântâna și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați cotletele cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
8
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați tăieturi; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
11
Așezați 1 cotlet pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/2 cană amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista