Cotlete de miel la grătar cu sos de grătar cu muștar

Cotlete de miel la grătar cu sos de grătar cu muștar
Cotletele de miel la grătar cu sos de grătar de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 304 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ulei de canolan, cotlete de miel porterhouse, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de miel la grătar cu muștar Porcini, Cotlete de miel la grătar cu muștar Alma, și Cotlete de miel cu bere și sos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună muștarul, oțetul, ketchupul, melasa, mierea, siropul de arțar și oțetul de vin de orez într-un bol mic și condimentați cu sare și piper, după gust. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire. Se poate face cu 2 zile înainte și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Preîncălziți grătarul la înălțime sau o tigaie la grătar la foc mare. Condimentează mielul pe ambele părți cu sare și piper, după gust și unge cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Puneți cotletele pe grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți cu sosul, apoi întoarceți cotletele și continuați la grătar până la coacere medie, încă 2 până la 3 minute, perindând blatul cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Scoateți Cotletele de pe grătar pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Ungeți cu mai mult sos și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Garnisiți cu sare de mare și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Serviți 2 cotlete de persoană.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista