Cotlete de miel la grătar
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Cotletele de miel la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și primară de încercat. Această rețetă face 9 porții cu 475 de calorii, 45 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 9,71 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, usturoi, usturoi și condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 74%. Rețete similare sunt cotlete de miel la grătar, cotlete de miel la grătar și cotlete de miel la grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați uleiul, usturoiul și condimentele; adăugați cotlete de miel. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider peste noapte, întorcându-le din când în când.
Scurgeți și aruncați marinata. Cotletele la grătar, descoperite, la foc mediu, timp de 5-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (160° pentru bine-mediu, 170° pentru bine făcută).