Cotlete de miel condimentate cu năut

Cotlete de miel condimentate cu năut
Cotletul de miel condimentat cu năut este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 949 calorii, 43G de proteine, și 76g de grăsime per portie. Pentru $ 6.31 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel cu tot-iaurt de Bagel și năut, Cotlete de miel cu tot-iaurt de Bagel și năut, și Zucchini Musakka cu năut și miel condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1/4 cană de ulei, semințele de fenicul, chimenul, 1 linguriță de sare și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați Cotletele de miel și dați-le la frigider timp de cel puțin 30 de minute și până la 8 ore. Înainte de gătit, lăsați cotletele să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Răzuiește semințele de fenicul de pe cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 4 cotlete în tigaie. Gatiti pana la aur, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați pe o foaie de copt. Repetați cu cotletele rămase. Prăjiți până când cotletele sunt coacerea dorită, aproximativ 8 minute pentru mediu-rare. Între timp, ștergeți tigaia, puneți-o la foc mediu și adăugați uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați morcovii și năutul și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Transferați punga mare resigilabilă de cotlete de miel nefierte la congelator sau, dacă doriți, congelați cotletele în pungi individuale pentru porții unice. A se păstra până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: dezghețați peste noapte la frigider. Gatiti conform retetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista