Cotlete De Miel Charmoula La Grătar

Cotletele de miel charmoula la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 calorii, 4G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cayenne, chimen măcinat, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar cu Charmoula, Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, și Cotlete De Miel Charmoula La Grătar Cu Sos De Iaurt Cu Chimen.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele, cu excepția cotletelor de miel, într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Pat cotletul se usucă și se transferă într-o farfurie, apoi se freacă cotletul peste tot cu 2 linguri charmoula și se marinează, acoperit, la temperatura camerei 30 de minute.
În timp ce cotletul se marinează, pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Cotletele de grătar, acoperite numai dacă se utilizează un grătar pe gaz, pe grătar ușor uleiat, întorcându-se o dată, până la mediu-rar, aproximativ 8 minute în total.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să stea, acoperit slab, 10 minute.
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, cotletele pot fi gătite într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat. * Charmoula păstrează, suprafața acoperită cu folie de plastic, 1 săptămână. Își va pierde culoarea verde strălucitor după câteva zile.