Cotlete De Curcan Parmezan
Cotletele de curcan parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână piper, pene de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cotlete de curcan cu pâine parmezană-crustă de pesmet, Cotlet De Porc Parmezan, și Cotlet De Porc Parmezan.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; pus deoparte.
Tăiați filetele în felii groase de 1 inch.
Așezați între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Înveliți ambele părți ale curcanului cu spray de gătit; dragă în amestec de pesmet.
Gatiti jumatate din felii de curcan in 2 linguri de ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte sau pana cand este gata. Repetați procedura cu curcanul rămas și uleiul fierbinte.
Se servește cu pene de lămâie.