Fajitas De Creveți La Grătar

Fajitas De Creveți La Grătar
Rețeta Fajitas de creveți la grătar este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați guacamole, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fajitas De Creveți La Grătar, Creveți Fajitas, și Creveți Fajitas.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați ingredientele pentru marinată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi. Capac; refrigerați 20 de minute pentru a marina, întorcându-vă o dată. Între timp, într-un castron mediu, așezați ardeii grași și ceapa; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok"). Înfășurați tortilele în folie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Așezați coșul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 minute, întorcând legumele o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scurgeți creveții; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
6
Adăugați creveți în coșul de grătar. Acoperiți grătarul; gătiți cu 5 până la 7 minute mai mult, întorcând creveții și legumele o dată, până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați tortilla înfășurată pe grătar. Gatiti 2 minute, rotind o data, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Pe platoul de servire, așezați creveții și legumele; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrevețiCreveți
9
Așezați tortilla încălzită pe farfurie; așezați guacamole în vasul de servire. Pentru fiecare porție, tortilla de top cu creveți, legume și guacamole; pliați tortilla peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
GuacamolGuacamol
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista