Cotlete de curcan cu Prosciutto

Cotlete de curcan cu Prosciutto
Cotletele de curcan cu Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de piept de curcan, ulei de măsline, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de curcan cu Prosciutto și sos de capere, Cotlete De Curcan, și Cotlete De Curcan Condimentate.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți ale fiecărei cotlete cu sare și piper. Împărțiți prosciutto în 4 porții egale; Așezați 1 porție în centrul fiecărei cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
3
Presărați fiecare porție cu 1/2 linguriță de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Roll up cutlets, moda jeleu-roll, începând cu capătul îngust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cotletele în tigaie; gătiți 6 minute sau până când sunt fierte bine, transformându-se în maro pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți cotletele din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați vin; aduceți la foc mic. Gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Se servește cu cotlete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista