Cotlet dulce și acru
Sweet ' n ' Sour Chops este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, cotlet de porc, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet dulce-acrișor, Cotlet de porc dulce și acru, și Cotlet De Porc Dulce Și Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați zahărul, amidonul de porumb, untul și sarea. Într-un castron mic, combinați sucul de ananas, oțetul, sosul de soia, Worcestershire și fumul lichid, dacă doriți. Adăugați treptat la amestecul de zahăr. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă sifon într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați 1/2 cană de sos; adăugați cotletele. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider peste noapte. Acoperiți și refrigerați sosul rămas.
Aruncați marinada. Cotletele la grătar, acoperite, la foc fierbinte timp de 10-15 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc sau temperatura internă ajunge la 160.
Încălziți sosul rezervat și serviți peste cotlet.