Cotlet De Pui Parmezan
Cotletele de pui parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 679 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de pui, ouăle, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Weight Watchers Cotlet De Pui Parmezan, Cina în seara asta: cotlete de pui cu sos cremos de parmezan, și Cotlete crocante de pui parmezan cu salată de roșii-Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Bateți ouăle înun al doilea castron puțin adânc.
Combinați panko, parmezan și pudră de muștar într-un castron al treilea și condimentați amestecul cu sare și piper.
Condimentați puiul cu sare și piper,apoi dragați în făină, scuturând orice exces.
Transferați în castron cu ou bătut și întoarceți-l laacoperă. Ridicați din castron, permițând excesului să se scurgă înapoi în castron. Se acoperă cu amestec panko, apăsând pentru a adera. Faceți înainte: Puipoate fi pâine cu 3 luni înainte.
Așezați între bucăți de hârtie congelatoare sau hârtie cerată și congelați în pungi de congelare resigilabile.Dezghețați înainte de a continua.
Încălziți 6 linguri de ulei într-un Skillet mare și greusau o tigaie din fontă la căldură medie-înaltă. Lucrând în 2 loturi, gătiți cotletele,adăugând restul de 2 linguri de ulei la tigaie întrebatch-uri, până se rumenesc și se fierbeprin, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transfercutlets pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie șisezon cu sare.